All Inclusive комплекс "Дюни Роял Ризорт"
всички »

Контакти на Туристическата Агенция

Този сайт е собственост на туристическа агенция „Калисто Турс”. Тук може да направите своята резервация за хотел от All Inclusive комплекс Дюни Роял Ризорт на изгодни цени.
Агенцията предоставя отстъпки за своите лоялни клиенти.

Изберете най-предпочитания от петте хотела за вас и резервирайте с нас.
"Калисто Турс" се е утвърдил в мигновенното потвърждение на заявките за хотели от комплекс Дюни Роял Ризорт. Резервирайки с нас вие имате времево и икономическо предимство пред останалите клиенти.

Затвореният All Inclusive комплекс Дюни Роял Ризорт разполага с 5 хотела: "Марина Роял Палас" 5*; "Марина Бийч" 5*; "Пеликан" 4*; "Белвил" 4*; "Холидей Вилидж" 4* и 3 км дълга плажна ивица на тихия залив Дюни със ситен, златист пясък. Концепцията на All Inclusive комплекса предлага на всички гости, независимо къде са настанени да ползват услугите на всички хотели с изключение на "Марина Роял Палас" и на всички услуги: модерен аквапарк със секция за възрастни и деца, 4 басейна, десет тенис корта, развлечения и услуги за деца на всяка възраст, анимация и шоу програми, 8 ресторанта, 11 бара, дискотека, чадъри и шезлонги на плажа и басейните и не на последно място паркинг място.
Избирайки Дюни Роял Ризорт, вие правите правилния избор за вашата незабравима лятна ваканция.

Адрес: град София 1504, бул. Янко Сакъзов 9А (ъгъла на бул. Дондуков и ул. Кракра)
Телефон: тел: 946 12 63; 
0887 60 08 69; 0878 31 79 41
E-mail: info@dunibulgaria.bg; info@calistotours.bg