All Inclusive комплекс "Дюни Роял Ризорт"
всички »

Новини

24.11.2016, 18:47
Дюни Роял Ризорт отваря своите врати за резервации ЛЯТО 2017 с отстъпки за РАННИ ЗАПИСВАНИЯ.
ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ!


09.05.2016, 13:18
Плажът  "Дюни" е един от единайсетте плажа, които тази година са отличени със "Син флаг".

     Това сe посочва в прессъобщение на Българското движение "Син флаг", в което са посочени резултати от заседанието в Копенхаген на Международното жури на програмата "Син флаг".
   "Син флаг" е екологично-образователна програма, която се стреми да повиши съзнанието на хората, да ги стимулира да бъдат по-загрижени за природата, като опазват заобикалящата ги среда.
    Европейската инициатива започва в десет държави през 1987 г. в партньорство между Фондацията за екологично образование и Европейската комисия. Днес кампанията "Син флаг" обхваща вече около 50 държави от Европа, Северна и Южна Америка, Азия, Африка и Океания.


09.04.2014, 08:27

Собственикът на „Дюни“ купи столичния хотел "Родина"

Най-високият хотел в България ще има нов собственик до дни. Четвъртият поред търг за високия 104 метра хотел е на път да приключи успешно, след като се намери купувач, който е готов да плати 22,72 млн. лв.

Подадени са 2 оферти и има определен победител", съобщи за в. "Преса" съдебният изпълнител Георги Дичев, чиято кантора организира търга, но не разкри подробности за участниците в наддаването. Според източници на "Преса" победител е фирма "Дюни" на бизнесмена Людмил Стойков. Той е собственик на едноименния курорт на Черноморието, контролира заводите "Бесттехника ТМ – Радомир" и "Чугунолеене"-Ихтиман, има и други бизнеси. Втората оферта е била на банка ОББ.

Хотелът до Руски паметник бе пуснат на търг точно заради необслужван кредит на фирмата-собственик "Родина турист" към банката. "Родина турист" се свързва с бившия банкер Васко Нинов, собственик на фалиралата Балканска универсална банка, който миналата година бе осъден на доживотен затвор в Гърция за трафик на наркотици.

Вече тече 7-дневният срок, в който купувачът трябва да внесе парите. "Родина" се продава от съдебен изпълнител от лятото на 2013 г. Първият опит беше при начална цена 44,4 млн. лева, но нямаше кандидати.